Hej!!!

Hej! Förlåt för att jag inte har skrivit så jätte mycket på sissta tiden:(...

Men iaf så nu ska jag börja igen. Igår var jag med en kompis, och vi hade jätte kul, vi hade JÄTTE KUL<3!!...





                  Men herrå<3


Hejj igen där!!

Hejj! Nu är jag på mammas jobb. Fast jag kollar bara på tv hehe........ Faan att min gratis sms ska vara slut da:(, det är inte ens kul att de är det ju men men. Så kan det vara assa. Men som tur är det ju inte så många dagar kvar tills det blir en ny månad, hoppas jag haha.  

Jag hoppas att min kompis ska sova hos min ikväll, det kommer att bli as kul assa<3..
Är det någon som vet vad man kan göra när man har tråkigt, förutom att rita för det är jag inge bra på faktiskt haha. Jag suger på att rita, jag lovar. Vad jag en ritar så blir det bara jätte dåligt, tro mig någon.. Men någonting kan jag väl endå hitta på´, eller?..

Faan att jag tappade min nyckel da, det var min hem-nyckel på och min skåp-nyckel till skåpet i skolan, jävligt kul NNOOTT. Assa hur fan ska jag komma in i mitt skåp nu da?? aa ifs jag kan ju fråga om han kan knippsa av det haha. men som tur är har jag ett nytt lås i skåpet i skolan haha. kulkul. Min lossas pappa får köpa ett nytt lås till mig, eller han måste göra det assa. för det låset jag har i skåpet i skolan, det SUGER FAAN MYCKET ASSA.


                               Nej nu måste jag åka hem herrå<3


Hejj!!

Hejj!! Förlåt för att jag inte har skrivit nått på sissta tiden men jag har varit så upptagen med skolan så jag har inte kunnat vara inne på datan så jätte mycket.. Men nu ska jag börka igen så det blir jätte kul, men jag hoppas att jag får några komentarer. Det har jag inte fått så jätte många:(..

Men jag tycker iaf att det är jätte kul i nya skolan nu när jag har börjat 7an.. Det är jätte kul.. Jag har jätte många kompisar<3. Men hejdå da<3

Hejj!!

hej Idag åkte jag hem lite tidigare för att jag vart lite arg och ledsen. Jag hade nya skor och jag hade dem på mig till skolan. När jag satt på bussen och den åkte till torget, då kom en utav dom två tjejerna på, och sen frågade hon mig om hennes jävla kompis hade gått på bussen jag jag sa nej. Men så gick hon på lite längre borta:(... Så satt dom och skrattade åt mina nya skor i bussen hela jävla vägen dit.


Men när vi kom till skolan så var det jag som stog kvar där och väntade på det andra bussen som skulle komma, och mina kompisar att på den bussen. Så den kom till slut. Och då gick vi in till våra skåp och tog av oss jackorna och la in väskorna, och gick någonstans. Och sen när jag och min kompis gick förbi dem så såg en utav dom helt jävla dum i huve ut världens jävla fuuula blick så jag hållde på att döö utav skratt för att hon kollade så dära jävla fuultXD ahahhahahahhaaaa 



                                          herrå

7k igen!!! :(

Hej! nu är jag såklart 7k igen. Det är inte så dära jätte roligt faktiskt:(..... Vad ska jag göra igentligen?, assa när man är 7k??.

Jag fick lov att åka hem från skolan för att jag var 7k, fick ta 13.45 bussen. Men nu är jag hemma, igen. Det är ju skönt att vara hemma, men det är inte roligt att vara 7k. Om det är någon som har några tipps om vad man kan göra när man ät 7k, så komentera och säg är ni jätte snälla.....




                                                             !HEJDA VI SES!

Hej<3<3<3!!!!

Hej! Nu sitter jag och kollar på tv och sen bloggar jag lite, hihi. Idag har jag varit med min sötnos Johanna, och vi hade jätte kul. Vi satt i vårat musikrum och spelade gitarr, skrattade och åt godis och cips, haha vi hade jätte kul assa=D...





                                                                   <3HEJDA VI SES<3

Hej igen där!!!<3<3<3

Hej! Nu är jag både vaken och hemma från ridningen. Det var meningen att jag och Johanna skulle vara idag. Men det gick inte så många bussar idag när det är söndeg:(..... Men vi får väl vara någon annan dag da (igen) :).... Det går nog bra, hehe.

Men nu vet jag inte vad jag ska göra. kanske rita, chatta, eller ha tråkigt hihi....





                                                                            (HEJDA VI SES)

Hej<3!!

Hej! Nu är jag hemma från skolan, det var inte så kul i skolan på sista timmen:(... Vi hade syslöjd, och det är världens jävla sur tant som syslöjds lärare:(... Typ alla hatar henne, hon är inte att leka med, assa bara så ni vet som läser detta.

Skulle igentligen vara med sötnosen Johanna idag, men blev att må illa, ont i magen och ont i huvet. Det är inte kul assa. Men jag saknar dig Johanna<3.......

ÄLSKAR DIG ROBBIN<3, JAG ÄLSKAR DIG MER EN MITT EGET LIV OCH MER EN ALLT ANNAT<3 Hejdå vi ses imorgon

RSS 2.0