Hejj igen!!

Hejj!! Nu är jag på mammas jobb igen, hehe. Har inte nått att göra eller skriva så herrå dah dah dah dah dah DAH DAH DAH DAH DAH

Cha Cha där uta dah!!!

Hejj!! Nu sitter jag inne igen dah. Man har inte nått att göra heller dah. Men jag sitter juh iaf framför datan dah. Jag och mamma bestämde att vi skulle ut och gå efter frullen idag, men jag orkar inte gå ut idag haha. Jag sitter fortfarande i min pyamas haha, kulkul assa<3.

Nu ska jag fortsätta att sitta vid datan dah, men vi ses sen dah     CHA CHA


Hejj där ute i regnet!!

Cha cha!! Nu är jag med mamma på hennes jobb assa. Och jag kanske ska vara med sötnowsen sen när hon har tränat iklart assa<3.. Men vad ska jag göra tills hon har tränat klart dah??, aa inte vet jag kanske sitte vid datan, rita gå på stan eller inte göra nått kanske hah, nejj dah jag ska hitta på nått haha.. Men hon börjar träna klockan 11.00, och klockan är 11.44 nu så det är väl en kvart kvar haha. Men jag klarar mejj juh<3.. Du är bäst Johanna syrran<3..


Nejj nu ska jag gå herrå vi ses senare idag dah, herrå herrå herrå herrå

Hejj 21/10-09!!

Hejj!! Nu är jag hemma från skolan, och har värsta trök!!, säg nått jag kan göra!! en sak eller flera haha!!.. Men jag får väl hitta på nått sj!!..

Aa iaf idag har jag varit i skolan ch haft jätte sköjj, faan vad kul vi hade assa tjejjor<3.. Älskar er älsklingar<3<3<3..




                                   <3<3<3Måste iaf gå nu herrå<3<3<3 

HEJJ NU IGEN DÄR UTE<3!!

Hejj igen där ute.. Jag har inte så mycket att skriva  nu så herrå<3

HEJJ IGEN DÄR UTE<3!!

Hejj!! Nu sitter jag på mammas jobb vid datan, haha.
Jag ska snart vara med min SÖTNOWS Johanna.. Men hon är på bedminton lite först.. Hon skulle ha varit hemma  kl 12.00 egentligen, men hon har inte ringt/smsat mejj en:(.. Eh... det kommer nog snart, (hoppas jag iaf, haha)..

Vad ska man göra sen när man kommer hem dah??.. Jag får väl hitta på nått själv som vandligt haha nejj dah, eller jjo men eh.. strunta i det haha.. Det är lungt jag hittar nog på nått tillslut hahaXD..

Men nu dah?? assa när jag ska vänta på min SÖTNOWS Johanna<3.. Snart snart snart ssanrt hoppas jag att hon hör av sejj<3.. Det gör hon nog snart jag vet det.. Haha, men hon tar sin lilla tid ibland för hon ska juh dusha innan hon hör av sejj<3, haha.. Jaa vad ska jag säga mer dah??..

        EEHH jag måste iaf gå så herrå vi ses kanske senare      HERRÅ ALLIHOPA<3

Hejj färgar mitt hår igenXD!!

Hejj! Nu håller jag på att färga mitt hår igenXD, och denna gång är det brunt igen, men jag har aldrig färgar mitt hår brunt, men min orgenala färg är brun haha. Men när min hårfärg har gått ur så blir det rött igen haha, kulkul assa<3.. Men vad ska man göra senare idag dah??.. Kanska ska ringa min älskling<3..



Åh, jag vill att tiden kan gå fortare så jaag kan tvätta ut min färg i håret, men mamma gör det nuu.. Så jag måste vänta lite till assa menmen.. Tiden kommer väl snart hoppas jaag<3..
Jag är ganska nervös för hur mitt hår ska bli åå see ut. för jag har aldrig färgat mitt håt brunt förut:(..
Hur tror nii att det blir och see ut??.. Komentera hur ni tycker<3...



                         Herrå jag bloggar när jag har gjort mig i årdning<3.. Herrå herrå<3<3<3


Hejj!!

Hejj!! Nu är jag hemma från skolan igen. Vi slutade 15.30 idag, en lång dag assa. Men nu är jag iaf hemma, hehe. Har blivit kär i en hehe. Han är jätte sööt<3, men men, hehe..

Vad ska man göra egentligen??



                                                      herrå

RSS 2.0