Hejj!! 26 November!!!!

Hejhejj!! Nu är jag på mammas jobb igen... Men kanske ska vara med MIN sötnows Hanna idagh<33...... herrå ORKA SKRIVA LLIICCKKSSOOMM


Hejj!! 25 November!!

Hejj!! Nu har jag precis gjort min NO läxa, det var faktiskt ganska kul men endå inte, hahah. Men jag är hemma nu iaf, det är sköntXD...
Imorse så råkade jag försova mejj, för jag ska igentligen vakna kl 05.30, men gissa när jag vaknade -.-...
Jag vaknade prick kl 08.00, hahah. Assa och vi skulle börja skolan 08.15, hahah och jag vaknade assa precis klockan åtta hahah... 
 
Men ajaa herrå<33


Hejj<3 22/11-09

Hejj! Nu sitter jag hemma framför våran stora data hehe. för Min pappa har tagit med sejj den lilla på tåget till Stockholm.. Så nu mpste jag sitta vid den stora datan = inte kul assa:S.....

Jag var med min söötastre Hanna på hennes pappas 50 årsfest igår<3, faan vad kul vi hade assa. Love you bby
<3... Detta måste vi göra om assa, det var faan kul. Och vi var uppe till 03.30 på morgonen... Du är faan bässsssttt assa<3<3<3<3




            Herrå måste gå nu<3

Hejj 19/11!!!

Hejj!!! Idag har jag tagit svin sprutan:(, och det var inte skönt precis.. Jag vart jätte spyfärdig, jag mådde jätte illa och jag rammlade så mina kompisar fick ta emot mejj);... men det är gjort nu iaf.. Men jag fick lov att gå hem från skolan idag för att jag inte mådde alls bra över huve taget. Och min kompis kunnde inte gå när hon hade tagit sprutan:(, stackars min sötnows<3... Men jag hoppas att hon mår bättre nu och att hon kan gå iaf.. Jag hoppas hoppas hoppas värkligen det<3..

Men nu är jag iaf på mammas jobb. Jag har jätte ont i min arm:(, och svimmfärdig fortfarande, men jag mår iaf lite lite bättre en när jag var i skolan.. Nu vill jag barah hem och sitte framför datan vid MSN.. så jag kan chatta med mina sötnowsar<3, och höra hur dem mår.. Men jag tror att dem mår bättre en i skolan. Och att dom har vilat lite.. Jag vill inte att dom ska må jätte dåligt för dåh gör jag också det, jag lovat det..

Herrå orkar inte skriva någe mera för min arm, herrå<3...

Hejj!!!

Hejj! Nu är jag på mammas jobb IGEN, haha..

Men idag ska jag nog göra nått iaf hah. Men jag vet inte vad.. Nu sitter jag iaf på mammas jobb ovh kollar på tv.. Det är nått program som dom bygger hus, fast nu ska dom bygga ut ett hus. Heheh, Och det är iaf tur att det är svenskt hihi..





Ajjaaa herrå

Hejjsan igen!!

Hejj!! Nu har jag kommit hem, eller jag har varit hemma ett tag, men endå.. Jag har gjort fiiint på mitt rum. Vi satte upp två hyllor igår som jag har gjort lite fiint på.. Och sen var det en Stor hylla som jag ville sätta upp igår med, men vi hade inte några skruvar kvar till den. Så vi ska sätta upp den idag när min pappa kommer hem..

Vi hade faan as kul i skolan idag<3, hahah. Assa innan vi gick på lektion, så busringde jag och min kompis till någon som går i 9an på våran skolan, haha as kul.. Haha och hon lät faan som en kille och beställde pizza HAHAHAHAHAHAH faan vad kul vi hade assa, hahah..

Aja men herrå

Hejj 7/11-09!!

Hejj! Jaa då blir det sötnowsen Hanna idag dah<3.. Ska gå på bio med gullungen Hanna med (This is it- Micheal Jackson), faan vsad kul vi kommer att ha sötnows<3..

Fy jag måste träna på spanskan tills på onsdag:S, och jag som skrev på bdb att det var tills på måndag med det är det inte haha, jag ska ändra det sen när jag har skrivit klart på bloggen haha..
Assa Hanna du måste skynda dejj<3, du kan väl gå emd mejj på stan istället för din mamma haha, nejj dah du kan gå med din mamma<3.. Men men, haha..

Vad är det man kan göra nu dah??, assa när man är på mammas jobb och väntar på Hanna dah<3.. Eh jag kan gå på stan. herrå vi ses ikväll när jag har gått på This is it!! herrå herrå herrå herrå

Hejjhejj!!

Hejj! Skolan idagg dah. Klassråd (blä):S, Morgonsamling(blä):S, spanska(kul)XD, NO(kul)XD, lunch och sen slöjjd. Assa det är så jävla oretvist att dom som har hhemkunskap ska få sluta tidigade en vi på slöjjden);..
Men när vi hade rast från slöjjden så slog en idiot bög kille mejj på handen så nu har jag ont i båda händerna);.. Haha, jaa jag kan sparka tillbaka, fast han slog mejj, men jag kan spanrka han haha kanske i mellan bena då kanske han börjjar respektera mejj, men det tror jag nog inte);. men ajjaa haha.

Assa idag kom jag hem prick kl. 16.00 haha, faan vad kul assa, hihi eller?? haha..
Men nu äe jag iaf hemma, men jag saknar mina två gullungar); kan inte ni två komma till mejj nu<3.. Men ni två  känner juh inte varandra:(, men ni kanske kan<3, haha. Hoppas att vi tre kan ses någon dag<3.. ÄLSKAR ER TVÅ MEST LOVE YOU<3<3<3..

Lagga idol ikväll dah<3 assa alla kommer faan sitta hemma och rocka loss.. Faan vad ägit assa, faan jag tror jag ska göra ett frukt fat tills ikväll. Jag ska göra mamma glad, haha mamma får int kolla när jag gör den. Hon kan sitta i vardasrummet medans jag gör det haha. 
Men mamma sa juh faktiskt att vi skulle äta ute efter hon hade slutat jobba idag, om ni undrar så jobbar hon på Tattoo, assa det är jätte coolt, min mormor persar, min syrra tattuerar, min syrra tattuerar, min låtsas morfar tattuerar också haha och min mamma ritar tattueringarna haha coolt värre assa<3..

Assa Jag vill att det ska vara idol nu. Assa pallar inte att vänta);..

Men assa jag måste bah gå herrå<3<3

Hejj 4/11-09!!<3

Hejj! Idag har jag varit i skolan, vi hade so läxa idagh. Assa det var Städer, Landskap & Sjöar som vi skulle veta vart dom låg i Sverige, assa det bah knäppte till i skallen på mejj och jag inte bah fatta ett skot:(.. Men jag kom ihåg lite iaf. Och det var Göteborg och de hade vi inte ens tränat..
Vi hade bah idrott i skolan idag, och då hade vi fotboll. Assa jag fick vara målvackt:S, det ville juh inte jag vara assa. Men jag gjorde det för att min kompis inte skulle stå i mål hela matchenXD<3<3


       Herrå måste gå så vi ses ikväll så herrå<3<3

Hejj igen där ute hahah!!

Hejj! Nu är jag typ precis kommit hem från skolan, vi slutade kl 15.30 idag. Värsta drygt assa. Men nu är jag ia hemma det är skönt. Men det är juh skola imorgon ocksåXD.. Det är faktiskt kul nu i 7an när jag börjat på en ny skolan haha. Jag bsh längtar till skolan, för det är så jätte kul i skolan..

Men orkar inte skriva mer så herrå<3

RSS 2.0